PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kredi ödüyorum. İkisi de seneye aralıkta bitiyor. Acil bir en az 2016 model renault clio almam gerek. Bu konuda güzel bir kampanya duymuş olanınız var mı?
Kampanya değilde benden size öneri clio 3 2007 1.5 dizel aracım mevcut kazasız klimasını da serviste yaptırdım ettim 3 yıldır bende alırken gaz bitik demişti adam belki biliyordur belki bilmiyordur birşey diyemem 0 dan gittim yaptırdım falan sonra clio grubunun genelinde oluşan birşey tüm parçaları zaten plastik ön grubun ve ampul kesildiğinde ampul değiştirmek istediğinde komple tamponu sökmen gerekiyor far ampulüne ulaşman imkansız kağıt gibi elin varsa erişirsin açıkçası her bölgede fiyat değişir bilemem ama tanıdık olduğu için tamponu sök tak 70 tl ye yaptırıyorum normalde 150 alıyor müşterilerden geri kalanı zaten kendim yapıyorum elektrik olayından anladığım içinde yani demek istediğim evet yakıttan tasarruf ettiriyor değer bir araba 2. el piyasası da hareketli ama tampon sök tak hoş olmuyor plastik aksam dişi hele bir kırılmışsa tamam iş bitiyor sürekli tampon uçlarını yapıştırıp edersin hele birde benim gibi çok takıntılıysan gider yeni tampon alayım dersin kısa ve öz clio güzel araç ama ampul sorunu illa ki yaşanıyor ve clionun genel sorunlarından biri de ön tamponun zamanla kenarlardan atması az önce bahsettiğim durum tırnakları kırılıyor genetik yani birde silecek motoru arızalanması çok gözüküyor bu da arabanın tasarımıyla ilgili bir durum ön havuzu geniş olduğu için yapısal bir sebebi varmış.