mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbulda bildiğim 3-4 Tane oyun stüdyosu var, Bunlar bildiğim kadarıyla sadece kendi projeleriyle ilgileniyor.
Kurumsal firmalarda Bahsettiğiniz projeyi 30-50k arasın fiyat teklifi verirler (ben öyle tahmin ediyorum) Çünkü hem sıfırdan grafikler hemde sıfırdan yazılım baya zahmetli bir iş olabilir.
30-50k arasına bahsettikleri kalitede ve büyüklükte proje yapacak varsa ben hemen yaptırayım 6 ay da süre vereyim

Projenize çok ama çok güveniyorsanız Unity ve c# bilen biri + grafikleri hazırlayacak bir yada 2 kişi işe alarak toplamda 2-3 kişilik bir kadro ve bir kaç aylık süreyle projeniz tamamlatabilirsiniz. Bu tür oyunlarda yazılımın temel kuralları vardır ancak mekanı (sahneleri) tasarlamak daha çok zaman alabilir.
Oyun'un kurgusu, sesi vs de olunca bu oyun en az 5 kemik kadro ve ekstra da çok fazla freelancer ile yapılabilir kanatimce

Asset Store'de çok fazla 3D Görsel mevcut, Hazır görseller kullanıp yazılım ve mekan tasarımı için Unity ve C# Bilen 1-2 kişilik kadroyla daha kısa sürede ve bütçeyle oyunun demo sürümünü çıkartabilirsiniz. Baktınız projeniz tuttu, o zaman işin grafik kısmı için personel alır bir sonraki güncelleme için hazırlık yaparsınız.
İlk demo sürümü için olabilir.