Tüvtürk adlı oluşum insanların kanını emmeye devam ediyor. Buna da T.C. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı ile iç içe yapıyor. 279 TL olan otomobil 342 TL oluyor. Egzoz Gazı Emisyon ölçümünü'de 80 liraya yapıyor. 342 + 80 TL = 422 TL.... !!

Onarım yok, Tamirat yok, Araca yapılan bir müdahale yok. Alınan para 400 küsür lira. Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tankerlerde 462 TL + 80 TL = 542 TL

Bu konuyu bir kaç gündür açmayı düşünüyordum fırsatım olmadı. Gerekli şikayetleri cimer üzerinden de yaptım ( bir şey çıkmayacağını bile bile ) ama bence bu fahiş fiyatlara hepimiz 2 satır yazarak tepkimizi göstermeliyiz.

Ödemeler nakit olacak, kredi kartı yok. Bir su ikram eden yok, en ufacık sesini yükselt araban kaldı. Saatlerce kuyrukta bekle ( randevulu gitmene rağmen ) Bir kurum anca bu kadar tekel olabilir. 10 dakikada 422 TL yazık günah.

https://www.sikayetvar.com/tuvturk şikayetlere bakın fiyatlardan rahatsız olan bir çok insan var. Cidden 400 küsür lira yapılan işlem için çok abartı..

Asgari ücret 2.324 TL bu adamlar arabanın sağına soluna 10 dakika bakacak diye asgari ücret ile çalışan kişi 7 gün çalışması gerekiyor