Özelden gelen bir soru ve cevapları;

1- sistemi kendi mevcut sitemizde bir dizine yükleyebiliyormuyuz?
2- ücretlendirme var mı?
3- Şirket vs kurulum gerekiyor mu?

Cevaplar;
1- Alan adınızın DNS yönlendirmesini bizim IP adresine yapıyorsunuz. minirez.com üzerinden giriş yapıp sitenizin içeriğini yönetiyorsunuz. yeni otel ekleme veya yanı tur, transfer, gulet charter uçak veya mevcut sistemde ekli 2400'den fazla oteli ve aktiviteleri ekleyebilirsiniz.
2- kayıt ücretsiz, web sitenizi tasarlamak isterseniz 2500TL bir defaya mahsus ödeme yapıyorsunuz. 2500TL Satış komisyonlarından düşüyor ama acelesi yok amaç satış yapmak.
3- şirket veya türsab ihtiyacınız yok biz sizin sitenize belgemizi ekleyip alt acentemiz diyoruz, ödeme almanız için %10 stopaj vergisi ödeyip size gider pusulası ile ödeme yapabiliyoruz. muhasebecilere sorun onaylarlar.

hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site çok yavaş ve düzenlenmesi gereken tasarımlar olduğunu düşünüyorum. Düzeltildiğinde idealotel(.)com alan adım için kullanmayı düşünüyorum.
@hsaat06;site nuxt framework ile yazıldı bugün facebook, whatsapp, Instagram'dan bir gömlek üstün yazılım teknolojisi vue.js alt yapısıyla. sayfa değişmiyor içeriden yükleniyor ana sayfaya trivago gibi hiç bir şey koymazsan hızlı yüklenir ama teknolojiyi sorarsan vue kazanır.

Angular vs React vs Vue
https://www.youtube.com/watch?v=lYWYWyX04JI