Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam adam silmiş ya istemiyor bizi evlat olarak görmüyor.

Doğrudur ama bilmediğiniz için böyle söylüyorsunuz. Sizin babanız iyidir size babalık eder siz ona kötülük edersizi size beddua ederse tutar. Ama benim babam alkol kullanan, kumar oynayan bi insandı. İyilik severdi tamam ama bunlar vardı bu insanın bedduası tutarmı suçsuz ve günahı olmayan bi çocuğu bıraktığı için ?

benzer sorunlar yaşayanlar var mıdır diye ararken bu konuya kadar geldim. Benzer şeyler yaşıyoruz senin de baban büyük ihtimalle otoriter bir kere durup başını okşamamış bir dediğini iki edemediğin, bağırıp çağıran sinirli birisi.. Bugün sizin için boşuna çalışmışım bunca sene evler araba şu bu sizin yüzünüzden hayatımı yaşayamadım dedi. Sonra size ölene kadar benmi bakacağım diye bağırıp çağırdı. Hep yaptığı şeydir ama bu sefer epey zoruma gitti, kendimi bildim bileli çalışıyorum yaşıtlarımın çoğunun 100-200 gün prim günü varken ben lise ve orta okulda yazları 3 er ay, 18'imden sonra da aralıksız çalıştım 2000 günü geçik prim günü var hep kazandığımın içinde 200-300 harçlık aldım paramı eve verdim. Ailemi hiç borçlandırmadım zor duruma sokmadım 20-30 bin lira borca girdim halen daha onlara hissettirmeden ek işler yapıp ödemeye çalışıyorum, hatta cumhurbaşkanından aldığım ödül 50 gr altını bile hiç gıkımı çıkarmadan verdim aldı bozdular sonra biriktirip ev aldılar. Ben hep elimden geleni yaptım çabaladım ama bazı babalar bunu görmüyor demekki. Amcam vefat edeli 2 sene oldu, o da babamın kopyası bir adamdı, para biriktirir ev araba yapar ama çocuklarına demediği lafı bırakmazdı. Yengemi sabahın köründe bankaya götürüp 2 saat banka önünde beraber beklettiği de vakidir. Şimdi vefat etti, çocukları ağlamadı bile, belki gizli gizli.. ama vefatından 1 hafta sonra oh be der gibi tatile gittiler. Böyle bir baba olur muyum, hatta baba olur muyum bilmiyorum ama insanlar çok kalp kırıyor insanlar çok acımasız. Hatta kendi kanından olanlara bile