Hocam dine mine girersen her ağızdan bir laf işitirsin fasa fiso. Ne bugüne kadar bir imam ne böyle körü körüne inancı fazlasıyla kuvvetli birisinden yaptırmış olduğum dövme ile ilgili olumsuz bir şey işitmedim, işitmemde. Yani bu benim hayatım, benim vücudum, benim kararlarım kısacası "BENİM".

Dövme yaptır ya da yaptırma demem. Sende bunu insanlara sorup hareket etme. İçinden geldiği gibi yaptır. 4 yılı aşkın süredir bir kolumda dövme var. İlk dövmem, son olur mu dersen sanmıyorum. Sıkılıyorsun muhabbeti zaten baştan sona bir kolpa onu diyeyim. Gerçekten isteyerek yaptırdıysan öyle sağdan soldan işittiğin laflarla gaza gelip yaptırılan bir dövme değilse sıkılmazsın. Ben 4 ay sonrasına randevu alıp son 1 hafta kalana kadar ne yaptıracağımı bilmiyordum açık konuşmak gerekirse kararsızdım. 4 ay boyunca elemediğim, arkadaşlarıma vs. sormadığım dövme kalmamıştı. Son 1 hafta kaldığında bir tane şekil diyeyim çıktı karşıma dedim işte bu. Kimseye sormadım direkt gittim anlaştığım dövmeciye verdim çizimi, randevu günümde gittim çizdirdim ve çıktım. Çevrem ondan sonra gördü ne yaptırdğımı ve bugüne kadar 1 dakika bile ulan keşke yaptırmasaydım ya da bu dövme içime sinmiyor muhabbeti yaptırmadım. Çünkü tamamen benim seçimim olan bir çizimdi.

Din konusuna falan girmiyorum. Pekte sallamam yani insanların benim hakkımda neler dediğini. Ama bugüne kadar dövmemle ilgili bir sorun yaşadın mı dersen "hayır" yaşamadım. Böyle körü körüne dinine bağlı insanlarda dövmemi beğendi hatta merak edip incelediler, imamlarda inceledi. Yani dövme abi bu bir çizim sizi cehenneme sürükleyecekse bu bir suçsa çekerim cezasını sorun yok

Not: Eğer yaptırmaya karar verirsen kesinlikle kendi seçimin olsun ve şu moda bu moda diye bakma. Bir anlam taşımasını da bekleme çizilecek şeklin. Ona o anlamı sen yükleyeceksin. Benim dövmem garip anlamlar taşıyor. Yani şekli bulduğum yere göre farklı bir anlam bana göre farklı bir anlam dışarıdan bakan insanlara göre farklı bir anlam. İçinde silah gören var, ne silahı cami ve minaresi var burada diyen var sadece 3-5 çizik var burada ne alaka camiyle silah diyen var bense kafamda kendi kurduğum senaryoyu işliyorum üstüne bu şekilde 4+ yıldır bir an bile sıkılmadım kendisinden. Bu arada cami ya da silahla alakası yok dövmenin yani insanlar çizgilerden kendi kurguladıkları şekilleri uyduruyor. Buradan insanların düşüncelerini de analiz edebiliyorum bu sayede