demircanuzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar cahilce bir üslubunuz var? Uzay teknolojisi kullanıldığını zannettiğimi kim söyledi? Herhalde ucuz sabundan çevirme şampuanlarınızı satamadınız köpürmüşsünüz birlikte. Size siz diye hitap ederken benimle senli benli konuşma hakkına sahip değilsiniz. Az saygı çerçevesinde hareket etmeye dikkat edin. Daha fazlada etiketlemeyin mesajlarımı terbiyesizliğin lüzumu yok.
En ufak şeyi böyle tartışmaya, çok bilmişliğe, kahve ortamına çevirmeye çok meraklısınız.
Çok hassas bünyeniz var. Karakteriniz de saçlarınız gibi. Bana ilk yanıt veren sizsiniz. Sonra beni etiketlemeyin yazıyorsunnuz. Hiç bir hakaret yok yazdıklarımda hiç bir aşağılama yok. Hiç bir argo yok. kahve üslubu ile konuştuğumu iddia ediyorsunuz. Siz kendi deneyimlerinizden bahsediyorsunuz ben de sektördeki deneyimlerimden. Asıl köşeye sıkışınca benim köpürmeyen şampuan satıp beceremediğimi söyleyerek seviyesizlik yapan sizsiniz. Ben yeterince saygı gösterdim ama görüyorum ki gereğinden de fazla göstermişim. Ben sana hiç bir sıfat kullanmadım sen bana cahil diyorsun sonra üslup terbiye üzerine ahkam kesiyorsun. Ben 20 senedir kozmetik sektörü ile alakalıyım. 3 senedir kendi ürünlerim var yanımda çalışan da bir kimya mühendisim var. Yani çok bilmişlik yapan ve bilmediği konuda kahvedeki gibi fikir öne sürüp sonra bilgisi fikri tutarlı olmayınca işi çocukça bir üslup tartışmasına getiren sensin.