Kız babaları konuşmalı. Bence bu tür konularda siz empati yapamıyorsunuz. Kız çocuğu babaları daha iyi empati yapabilir. Kadın olmadığınız için kadın kafasını bilmemeniz normal. Zaten erkekler doğası gereği empati yetmezliği ile doğuyor.

Kadınla erkek arasında orantısız kuvvet var. Erkek her şekilde kadından güçlü. Kadının derdi ezilmemek. Her kadın benim gibi erkeklerden uzak duramıyor. Ben bildiğim için çareyi erkeklerle muhatap olmamakta buldum. Ama çözüm bu değil. Çözüm eve kapanıp toplumdan ari yaşamak olmamalı. Çözüm erkeğin düzgün yetiştirilmesi. Bunu biz beceremiyoruz. Umarım aslan oğlum kaplan oğlum aç pipini göster oğlum gibi ego şişirici yanlış davranışlar son bulur. Erkeğin elinin kiri, yok kadın erkeğin namusudur gibi saçma düşünceler yok olur. Ben kimsenin namusu değilim. Kimse benim namusumdan sorumlu olamaz. Hiçbir erkek benden sorumlu olamaz. Ben sokak köpeği değilim hiçbir erkek beni sahiplenemez.

Kadınlar akıllı olmalı. Kıro erkeklerden uzak durmalı. Erkeğim bana sahip çıkmalı beni taşımalı dememeli. Bi adama yularınızı verirseniz sizi her yere çeker. Sonra itiraz ettiğinizde o yuları kolay bırakmaz. Eşek olana semer vuran çok olur. Bu hakkı erkeklere veren kadın kaderini çizdi derim ben.

Düzgün saygın mesafeli ve güçlü olmak çok mu zor ya. Biraz asalet lazım. Asil olun. Çöp ilişki yaşamayın. Of Allah'ım iyi ki çocuğum yok. Bu ülkede ağaç olursun keserler. Çocuk olursun keserler. Hayvan olursun keserler. Kadın olursun keserler ama erkek olursun adın erkek olur. Kimse bir şey yapmaz. Sözüm bitti.