krsadlacin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shoplemo'da yurt dışı ödemeleri açıktır, yani 100TL bir ürün girdiğinizde yurtdışından bir ödeme alırken müşterinizin kartından güncel kurdan 100TL'nin dolar karşılığı olarak işlem görecektir.

2-3 gündür Shopinext kullanmaya hazırlanıyorum ve https://prnt.sc/tmisld şu şekilde para birimi ayarlanabildiğini gördüm, belki işinizi görecektir. @Shopinext; daha detaylı bilgi verebilir.

Shipy'de ise sistem biraz daha farklı, 100TL ürün girdiğinizde müşterinizin girdiği kartın kullandığı para birimine göre işlem yapıyor (USD,EUR,GBP,RUB,TRY) eğer bu para birimlerini kullanmıyorsa güncel USD kuru üzerinden işlem yaptırıyor ödeme ekranında da 7 dil seçeneği bulunuyor fakat default dil ve para birimi ayarlanmıyor o sıkıntı olabiliyor biraz.
Öneriniz için teşekkür ederiz.

Madjal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam shipy ve shoplemo denedim ama ürün ekşerken para birimi sadece tl olarak çıkıyor.
ürün fiyatını dolar olarak belirliyemiyor muyuz acaba?
Merhabalar @Madjal;

Lira, Dolar ve Euro olarak satış yapabilirsiniz.
***Dolar ve Euro ile ürün eklediğiniz zaman müşteriniz tutarı döviz olarak görür fakat arka planda işlem lira olarak gerçekleşir. Ödeme günü geldiği zaman alacağınız tutar hesabınıza Lira olarak yatırılır.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz dilediğiniz zaman yazabilirsiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.