thelastluck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam tesfirleri okuyun cuma mübarek gündür ve allah ı anmaya koşun diyor yani gün içindeki namazlar. cuma namazı diye özel bir namazın varlığı yok kuranda

o ayetlerde orijinali değil tercüme maalesef tercüme olunca çeviren arkadaş kendine göre çeviriyor diyanet ayrı başkası ayrı vb böyle gider o ayetin aslı o değil

------
Gündelik yaşamımda sigara içiyorum vücuduma zarar veriyorum. Kırmızı ışıkta geçiyorum veya birisinin önüne kırıyorum kul hakkına giriyorum. Komşum aç mı tok mu sormadan yemek yiyorum. Dünya açlıkla savaşırken ben sıcak evimde et ile besleniyorum. Kadınlar öldürülüyor bir şey yapmıyorum. Çocuklara tecavüz ediliyor susup izliyorum. Nefsime hakim olamıyorum şeytana eşlik ediyorum. Emin olun daha büyük günahlar işliyorum. Allah merhamet eder inşallah bizlere.

Benim için tek kaynak kitaptır. Manipüle edilmeye elverişli hiç bir kaynağa inanmıyorum.

sigara geç, vücuda zararı geç, kırmızı ışıığı geç, kul hakkı ağır günah vazgeç bu alışkanlıktan, komşun aç mı tok mu diye sorma zaten incinir biraz gözlemle halledersin, dünya açlıkla savaşırken senin yapabileceğin pek bir şey yok dua sadece yada paran varsa bir yardım kuruluşu filan, kadınlar öldürülüyor gene yapacak bir şey yok kanun yapıcı değiliz, tecavüz yok gene elden gelmez dövmeden büyük günahın bir kul hakkı var tek kaynak kitap olamaz çünkü her şeyi anlatmamış allah.

dövme büyük günah şehir efsanesi filan değil gene siz iblirsiniz.
Ya hocam size daha fazla cevap vermicem Çünkü gerçekten boşa konuşuyor gibi hissediyorum size ayet gönderdim diyosunuz ki çeviren yanlış çevirmiş ayet öyle değil Ben Kur'anı sadece Türkçe okudum ve bu ayetlerin varlığından haberdarım. Gerisi sizinle Allah arasında

Bu sizi dinden çıkartır haberiniz olsun. Hocalarınız şıhlarınız biliyo Allah bilmiyo yani neyi anlatacağını[/QUOTE]
hocam allah her şeyden bahsetmemiş söylemi neden dinden çıkmama sebep olsun allah her şeyi bilemez dersem dinden çıkarım anlatmamış işte. açın okuyun baştan sona. internet teknolojilerinden bahsetmiş mi
o tercüme tercüme ederken ayeti eğip büküyorlar kuranda cuma namazı yok.