gündelik yaşamında nasıl günahlar işliyorsun merak ettim adam öldürme soygun gibi günahlar tabi daha büyüktür ama anlamıyorsunuz lanetlenmiş bir günah var diyorum siz gündelik yaşamdaki kadar günah değildir diyorsunuz. nasıl bir masumiyet
neyse öbütüne geçelim allah demiyorsa peygamber demiyorsa hz ali ,hz ömer, imamı azam gibi isimler diyorsa yanlış mıdır ? cevap verin
Yanlıştır demedi ki kimse yanlış değildir ama günah da değildir. Din üstünde bir hükmü yoktur. İkisinin ayırımını yapmak bu kadar zor olmamalı Allah ve Peygamberden başkası dinde karar verici merci değildir. Peygamber'de Allah'tan aldığını direkt yansıtır yorumlamaz. Diğerlerinin söylediklerini sadece tavsiye olarak dinleyebilirsiniz o kadar
gündelik yaşamında nasıl günahlar işliyorsun merak ettim adam öldürme soygun gibi günahlar tabi daha büyüktür ama anlamıyorsunuz lanetlenmiş bir günah var diyorum siz gündelik yaşamdaki kadar günah değildir diyorsunuz. nasıl bir masumiyet
neyse öbütüne geçelim allah demiyorsa peygamber demiyorsa hz ali ,hz ömer, imamı azam gibi isimler diyorsa yanlış mıdır ? cevap verin
[/URL]
Ebubekir Sifil dediğiniz hoca DEVE SİDİĞİ ile ilgili bir ayete sahih demişti

Sonra da Caner Taslaman deve sidiği getirince ben öyle demek istemedim vs gibi cümleler kurmuştu hocam yapmayın lütfen
İlgili hadis
''nitekim hz. ebu zer’in anlattığı bir olayda da aynı tavsiyeler söz konusudur:
'medine havası beni hasta etti. hz. peygamber (a.s.m), ‘git birkaç deve ve keçi-koyun sütünden (hadisin ravilerinden hammad: ‘sanırım; ve bir de sidiklerinden) iç’ diye tavsiyede bulundu.”(bk. ebu davud, taharet, 125).
ebu davud, hadiste geçen ve “develerin sidiklerinden içmeyi” ifade eden cümlenin doğru olmadığını, bunu yalnız basra hadisçilerinin enes’ten yaptığı rivayetlerde yer aldığını ifade etmiştir.(bk.a.g.e.).
evet deve sidiği olayı

onu araştırmadım lakin cuma namazı cidden yok[/QUOTE]
Nerde yok hocam size ayet attım hala bana yok diyosunuz? Biraz üste bakarsanız Spoiler içinde ayetleri paylaştım.