grslg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben günah değildir, serbest bırakılmıştır gibi bir şey savunmadım. Dinimizce hoş karşılanmadığını biliyoruz. Benim cevapladığım konu abdest konusu diğer konulara yorum yapabilecek bir dini bilgi yeterliliğine sahip değilim. Fakat şunu söyleyebilirim günlük hayatımızda çoğumuzun yaptığı onaylanmayan hareketlerin neredeyse tamamından daha masum bir günah olduğu. şahsi düşüncemdir "bir günah daha masum diye işleyelim" demek değildir. Herkes bildiği, inandığı, uyguladığı kadar sorgulanacak ve yaşayacaktır.
masum günah fialn değil baya baya büyük bir günah allah ve resulu lanet etmiştir. Su değer değmez konusuna iseşöyle cevap vereyim abdestin geçerli olmayacağini söylerler. Kati görüştür.

thelastluck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseye sinirlendiğim yok hocam. Herkes istediği şeye inanmakta serbest tabi ki ama inandığınız şeyi islam zannetmeniz beni üzüyor. Önünüzde kocaman, derya gibi olan bir kitap varken siz kendine hoca şeyh şıh diyen insanları dinliyorsunuz. Allah kendi ayetlerinde açıkça belirtmiş indirdiğim kitaptan başka bir şeye inanmayın demiş Yaptığınız Allah'ın emirlerine karşı gelmek

Cuma Suresi 9. ayet Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığında Allah’ı anmaya koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için çok hayırlıdır.

Anlamak isteyen için bence yeterince açık hocam

Namazla ilgili ayetler çok uzun olduğu için direkt siteden kopyala yapıştır yaptım. Spoiler içine aldım isteyen açar okur ama daha önemlisi KEŞKE KUR'AN OKUSANIZ
HOCAM KURANIN ORİJİNALİNDE ÖYLE DEĞİL İŞTE BAKIN EBUBEKİR SİFİL BU KONUYU ANLATIYOR. DİNLEYİN.

https://www.youtube.com/watch?v=HXgJUeWXVUo
​​​