Doğrusu ilk zamanlar hit konusunda incelemerim oldu iki domaine ait sublar ikinci hafta hit almaya başladı diğerleri ise 40-45 gun sonrasında.
şu an hit takibini bıraktım hangi sublardan ne kadar hit geldiğini takip etmiyorum subları kurup hesabı pinler duruma getirip bırakıyorum fırsat buldukça yeni siteler yeni hesaplar kurup tüm subları tek bir yere yönlendiriyorum ilk pinden itibaren adsenseli domaine dolayısıyla kimden ne kadar hit alıyor bilemiyorum aktif pinliyor mu pinlemiyor mu bunun kontrolünü 8-10 günde bir yapıyorum sadece.
Aktif pinleyen ortalama 150-180 arası hesap 100-110 sub mevcut 7-8 domainden toplamda da 6-7k hit mevcut.
Nisan Mayıs aylarında adjo kullandım haziranın başında da tüm subları adsenseye yönlendirdim yeni kurduğum siteleri dahi direk yönlendiriyorum adsense tarafında kısıtlama yerim korkusu var elbette şansım iyi gidiyor şimdilik pinlenen içerikle adsense olan içerik hiç alakası yok gittiği yere kadar böyle devam ederim.
öncelikle sorularıma üşenmeden sıkılmadan vakit ayırarak cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
umarım adsense sıkıntı yaşatmadan yolunuza devam eder ve kazançlarınız da artar.
son olarak adsense olan siteye 301 ile mi yönlendirme yaptınız hit gelen sub ları?