Hocam modemle alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum. Bulunduğunuz lokasyonda süperonlinenin kendi alt yapısı varmıydı? Eğer varsa, siz turnete geçtiğinizde aynı hat kullanılmaz. Ttnetin alt yapısı devreye giriyor. Çünkü ikisi şirket farklı alt yapılar ve farklı modemler kullanıyor. Bulunduğunuz lokasyonda superonline bağımsız fiber alt yapısı vardır. Ki o alt yapı bulunduğunuz lokasyonda yok ise gecici ttnetin alt yapısını kullanıyor. Eğer kendi alt yapısı yoksa aynı hattı direk kullanıyorsunuzdur. Kurulumu doğru yapıldığından emin olun. Ve hız testi yapın. Gelen hızı kontrol edin. Düşük çıkıyorsa. İnterneti çok fazla kullandığınızda dolayı kopmalar oluyordur. Yada modem sorunludur. Modemin modeli ile netten araştırın. Kopma sorun şikayetleri var ise modemseldir.
Hocam şöyle birşey söz konusu ben internetimi taşıyalı 2 ay oluyor 2 aydır turknet aboneliğimi superonline modeminden sorunsuz şekilde hızlı olarak kullanıyordum fakat modemi geri istediler bende gönderdim şimdi dikiş tutmaz oldu sorun modemden diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz ?