nouicmimarlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aleyküm selam kendi çabalarımla yapıyorum.Kendim iç mimarım vakit buldukça seo iç ve dış çalışmalarını yürütüyorum.2 adet tanıtım yazısı aldım.Daha search consolede görünmedi.1 hafta oldu alalı umarım faydası dokunur.Yazı hizalama olayını ise tavsiyeniz üzerine akşam evde düzenleyeceğim değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Yeni açtığınız konuya hitaben, " İç mimar kelimesinde sadece anasayfam çıksın istiyorum bunu nasıl yaparım ? Dİrek konuya atıyor bazen daha yeni açtığım konuya yönlendiriyor pagerank düşük olduğu için trafik kaybediyorum. Nasıl çözerim "

İç sayfaların yerine ana sayfa ile çıkmak istiyorsanız, Ana sayfanızı güçlendirmeniz gerekiyor. Hem otorite olarak hem de anahtar kelimenizde. Doğal görünen, iyi kurgulanmış bir strateji ile backlink çalışması yapmanızı öneririm. Ana sayfa ve iç sayfalarınızın kurgusunu iç seo kriterlerine göre yaparsanız böyle bir durumu kendi yararınıza döndürebilirsiniz. İç sayfalarla hit almanız kullanıcı kaybetmenize yol açmaz. Kullanıcı deneyimini de ona göre şekillendirebilirsiniz. İyi kurgulanmış bir site içi optimizasyonla ile bu durumun önüne geçilebilir.

Local SEO etmenleri de kelimenizde etki ettiği için bir uzmanla çalışmanızı tavsiye ederim.