Üstadım translate etmiş olabilir sorun yok. Tabi ki bilgi bilgidir. Ama translete edip kazanç tablosu gösterip altına da ref koyup insanları kandırmasına tepkimiz. Ayrıca bunları yapmış olabilir, olay anlaşılmış evet ben translete ettim kazanç benim değil ancak bu bilgiyi paylaştım sizde bana destek olun refli linkten adseteraya kayıt olun demesi hiç etik bir davranış değil. Buradaki arkadaşların ve benim tepkim bu sebepten.
Yoksa bilgi paylaşmak güzeldir. Birlik beraberlik çok daha güzel ama dürüstçe ahlaklıca yapılırsa güzeldir.
ben zaten konunun(konuyu açtığımda yabancı bi isim yazıyordu en üstte) bikaç satırını okuyup altta da ref var mı diye baktıktan sonra mevzuyu anladım. ama takılmadım, dileyen dilediğini yapsın. biz spam yapıyorsak, başkasının içeriklerini kullanıp gelir elde etmeye çalışıyorsak bu tarz şeyler yapan insanlara da tepki göstermek benim nazarımda ikiyüzlülük sizin nazarınızda ne olup olmadığını bilmem. biz pinterest üzerinden gelir sağlamaya çalışmışız arkadaş burada paylaşım yaparak çalışmış, bana göre fark yok. sonrasında da yazıyı baştan sona okudum bana yarar bilgileri aldım, teşekkürümü ettim geçtim. bu konuda başka diyeceğim bi şey yok artık. hepinize bol kazançlar dilerim.