UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim aklımda okumak yoktu çalışmaya gitmiştim çalıştığım şirket ile üniversite arasında güzel bağlar vardı bana okumak ister-misin diye sordular neden olmasın dedim hem çalıştım hem okudum bana zor gelmedi yatacak yerim sıcak yemeğim ve benimle ilgilenmesi gereken iş verenim vardı dolayısı ile zor olmadı ama bir sürü Türkiye'den gelen öğrenci ile tanıştım onlar zorlanıyorlardı ilk yıl hazırlıkta dil öğrenip sonra derslere başlıyorlardı gerçi buradaki bazı mühendislik fakülteleride ilginizce çok zor olmasa gerek genç insanlarsınız benim için çok rahattı zorlanmadım tek sorun bölümde 33 kişi vardı 3 erkek konuşacak kimsen olmuyordu ve kimseyle kötü olamıyordun olursan konuşacak adam kalmıyor çünkü.
Vay be çok teşekkürler hocam senin için de şanslı olmuş sanırım yada ben böyle düşünüyorum

Rootkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok net konuşuyorum, imkanın varsa düşünme bile maddi gücünün yeteceği bir ülke seç yaşam şartlarını değerlendir.

Ancak, ucu ucuna yetecek şekilde yurt dışına çıkacaksan anlamı yok. Orada para su gibi gidecektir. O yüzden bunları göze alarak gitmeyi düşünebilirsin.
Evet birkaç kişi ile konuştum da hocam aylık 2000 dolar gibi bir meblağ gidiyor diyorlar sanırım karşılayamam bunu

mertege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ukrayna, Makedonya, Sırbistan, Almanya devlet üniversitelerine kabul aldıran danışmanlık firması (Doğrudan Türkiye Temsilcisi) sahibi tanıdığım var. https://wa.me/05077346666 'dan yurt dışı eğitim ile ilgili bilgi almak için yönlendirmemi isterseniz, o esnada ilgili kişilerin bilgilerini ön görüşme yaparak paylaşırım. Almanya için herhangi 4 yıllık bir bölüme ÖSYM yerleştirme belgeniz olması gerekli. Diğerlerinde sınav şartı da yok, barajı aşamasanız bile gidebiliyorsunuz hatta ösym tercih kılavuzunda yurt dışı üniversite olarak ismi geçen bir üniversite. R10 'dan geldiğini belirtmeyi unutma mesajında, iyi forumlar.
Diğer danışmanlık firmalarından farkı var mı hocam çünkü yaklaşık 10 farklı kişi özelden danışmanlık firmasıyız diye numara bıraktı?