Türk telekomdan, türk nete geçtim 1 ay bedava deneme süresi var dediler. Abonelik oluşturduk interneti bağladılar sonrasında bir daha interneti göremedik sürekli kesildi, aradığımda kimseye ulaşamadım. Tel kayıtlı olduğu için müşteri hizmetlerine ulaşmak için fakrlı numaradan yeni abonelik başlatma seçeneği ile ancak müşteri hizmetlerine bağlanıyordum onu da çözdürebilirsem ne ala ama çoğunlukta çözülmüyordu hep destek kaydı oluştu ama fasafiso birşey olmadı. Neyse 1 ay dolmadan aboneliği iptal ettim bedava dediklerine rağmen 60 tl küsür fatura çıkardılar seve seve gittim onu da ödedim. Sonra çok şükür iptal ettim ha iptal içinde evrakalrı ya faks yada kargo ile istiyorlar yıl olmuş 2020 mail kabul etmiyorlar. Millenicom'a geçtim ordada özellikle pandemi yasak döneminde neredeyse hiç internet kullanamadım destek taleplerimiz hep çöp oldu müşteri hizmetlerine bağlanmak ölüm gibiydi. Ama ay sonu faturasını da yine seve seveee ödettiler. Arada bi canı sıkılınca yine internet gider. Hala kullanıyorum ama önümüzdeki günler de türk telekom düşünüyorum.
Biraz uzun oldu ama yaşadığım problemler bunlar. Hiç birinde de kolay çözüm, kolay iletişim, hızlı internet kullanamadım.