Bence bu işlere hiç girme. Bu piyasa adamı gece uykusuz bırakır. kapanış saati yok. gece bi bakmışsın fırlamış, bir bakmışsın çakılmış.
Bence bu işler çok riskli, ve çok kazanma olasılığının yanında çok kaybetme olasılığında var
1.Si her daim binanceyi tavsiye ederim sebebi ise kripto para piyasasında dünyanın başındaki site linkini bırakıyorum refli
link
2.si şuan piyasalar bir tuhaf 0 destekli bir coin gün içerisinde %50-55 kazandırırken tamamen desteklenene bir coin %30 zarar ettirebiliyor
coin için yatırım yapıcağın miktar ne kadar yüksek olursa o sana o kadar kazandırır hiç bir zaman tüm paranı tek coinde saklama o coin değersizleşirse tüm paran değersiz hale gelir
borsayla oynamak gibidir coin sektörü gündemi takip et ne yükseliyor ne düşüyor izle 24 saatlik yükselişleri takip et anlarsın
takip etmek ve analiz etmek için
coinmarketcap.com sitesini kullanabilirsin coinde en güzel kazanç sinyal işidir coin signal demek şudur gün içerisinde 1 saatte yada 1 günde aniden %50'ye hatta %300'lere kadar yükseliş yaşayıp sonra biranda düşmesine denir sen bu analizi yaptığın vakit yükselmeden önce satın alıp yükseldikten sonra sattığında kâra geçersin
sinyalin belli başlı kuralları vardır mesela endonezyada bir coin çıkıyorsa bu ülkenin ilk yerli coini ise o ülkenin gündeminden etkilenipte değer kaybedebilir veya kazanabilir gibi gibi bir çok çeşit kuralı vardır önceden sinyal konusunda profesyoneldim bıraktım 1-2 ay gece gündüz bu işe kafa yorarsan alışıyorsun tüm herşeye hocam
edit; benden önce yorum yapmış arkadaşlarında dediği gibi bu riskli iştir heleki sinyal kovalarsan aniden tüm paranı kaybedebilirsin bu işi öğrendiğin vakit unlimited resource yani sınırsız para kaynağına sahip olursan girmeni tavsiye ederim ha bana sorucak olursan ben lisede cep harçlığım ile kazanç sağlıyordum
Paranın 1 günde yok olma veya 5'e katlanma ihtimalinin olduğunu asla unutma. Çok kazandırabilir ama çok da kaybettirebilir.
Öncelikle verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim. Özel sektörde maaşlı çalışanım. Genç yaşımda kendime bir şeyler ekleme peşindeyim. Çünkü yarın ne yaşayacağımızı, ne durumda olacağımızı bilemeyiz. Haliyle bir yatırım, pasif gelir tarzı şeyler arayışındayım. Emek olmadan yemek olmuyor. Bir şeyler için çabalamak istiyorum. Kafamda birkaç proje var ama hayırlısı diyerek önceden bol bol araştırıyor, mümkün olduğu kadar da sizlerden fikir almaya çalışıyorum.
Coin tarafında direkt dalma peşinde değilim. Ama sanal bir şey, o yüzden hırsa kapılıp bunun içinde saplanmak istemiyorum. Maksat yatırımlık bir şeyler ekleyip kenarda tutmak. Gönül isterdi ki hepimiz geriye dönüp şu anki değerlenmiş olanlara yatırım yapabilelim. Ama olmayınca olmuyor işte