NaksYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam onun yerine temiz passat zorlayın en azından arabadan bir keyif alırsınız sürekli sanayide gezmektense
Ya normalde arkadaşımda 2015 model passat var ve çok hoşuma da gidiyor ama bilmiyorum, passatlarda sanki hepsi aynı geliyor hocam. Yani passatın alınca kesinlikle iç dizayn için para harcamak lazım. İç ön konsolu navigasyonu bile kötü bence aracın.

CAGATAYHANKURT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu takip ben de aracımı satacağım bu hafta aynı sizin bütçede bir araba arayışındayım, volvo s60 - nissan qashqai - mercedes c180 - volkswagen passat serisine bakıyorum farklı bir fikir varsa almak isterim
Umarım gönlünüze göre olur.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2si arasındaysan audi derim. Bmw bulaşma FR Leon bakabilirsin. Rahatlık konfor olsun dersen Merdeces e220 2004 2007 bakabilirsin. Yakıt az olsun uzun gitsin dersen Ford Mondeo, Focus bakabilirsin. (2014 2017) Passat bakabilirsin 2014 2015 (fakat audi ile pek farkı yok)
Bmw-> 2012 model düşnüüyorum
Ama Audi'de galiba 2016'lara çıkabliyorum o fiyatta.
Passat ile Audi arasında beygir farkı var gibi ama Audi çok iyi dizaynı.

Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üst düzey bilgisi olan bir almanın söylediğini paylaşayım.Bu kişi Almanya'da mühendis sanırım.Söylediği şey şuydu.Biz BWM ve Mercedes'i satmak için Audi'ye binmek için yaparız. WV ve Opel'e de araba diye binmeyiz.Artık gerisini siz düşünün.
Opel' e yıllardır biniyorum çok mutluyum ama işte artık sınıfı değiştireyim diye yeltenmiştim.