SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arabanızı satın yerine bisiklet alın bu piyasa düzeliceği gün, ekonomi düzeliceği güne kadar parayı vadeliye atın günü geldiği zaman sıfır bmw 5.20 i 2020 model alırsınız hocam
Hocam faiz'lerden kuruş gelir gelmiyor artık, faizler düştü. Dolar ve altını yakından takip eden bir insanım. Onun dışında bu piyasanın da düşmesi için yakın zamanda böyle bir ihtimal gözükmüyor. Ben 2 yıldır aracımı yenilemek istiyorum. Her yenilemeye kalktığımda her seferinde fiyatlara zam geliyor. Ve yakın zamanda da araba fiyatlarında bir düşüşte beklemiyorum açıkcası. O yüzden itopik düşüncelerdense artık aracımı değiştirmek istiyorum.

onuruska adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şeklim olsun herkes bana baksın biraz lastik biraz da can yakayım dersen F30 al. Lakin sanayiye de bir araba parası birakmaya hazır ol. Her kırk binde bir zincir kirabilirsin. Temiz kullanır araca eşek muamelesi yapmazsan ekmeğini yersin.
Audi konfor ve güvenlik için daha iyi bir seçenek
Hocam bmw için sıfır almıyorsanız, sanayiden çıkmazsınız diyen çok. Audi için de süslü voswagen diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası.

Rawnessteam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takıntınız varsa 3.20 içinize sinmez. Bence hiç düşünmeyin. Biraz daha yuksek bütçe ile 3.20 almıştım ve geri sattım hiç içime sinmedi araç.
Takıntılı bir insanım ama temiz bulabilir miyim diye düşünüyorum 3.20'yi. Neden satmıştınız ?