GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yıpratıcı, kötü demiyorum, ama sabır sabır nereye kadar. İnsan bir yerde diyor bu sorumluluklar başkasında olsun, bana versin 2.5 liramı, yatırsın sigortamı ben en azından akşam vakti insan olduğumu hatırliyayim.

Çoğumuzun borcu var veya para biriktirmesi lazım. Yoksa bu eziyet çekilmez...

Danışmanlık gibi, bağlanılan işten komisyon karşılığında birileri ile anlaşabilirsin hocam, bu tür kişileri onlara yönlendirirsin, anlaşırlarsa da komisyon ödersin, zaten genelde alıcı olmuyorlar o açıdan pek bir kaybın olmaz.

Ek olarak, 850 hat ve WhatsApp telefonu da etkili bir çözüm de, ikinci telefonun yarattığı bir trafik de olacak, muhtemelen herşeyin ilk telefonunda olduğu için, birşey gerektiğinde ordan oraya aktar, oradan oraya al gibisinden...
haklısın ama nerden bulsalar yazıyorlar genelde 1 kişiye cevap verirken 2 kişi daha yazıyor oluyor çok karmaşık bi durum benim gibi işi iyi yapabilecek biri olduğuna inanmadığım için kimseyi koymayı düşünmüyorum discordumda yetkililerim var fakat inatla bana yazıyorlar 0850 li numara alcaktım ıslak imza istediler yollamaya üşendim açıkçası, komisyon oranı da olmaz çünki bana kalan bişey olmuyor zaten yeni şirket açtım toparlamaya çalışıyorum hayırlısı bakalım