Maaş gözüyle bakarsan kendim için şöyle örnek veriyim
home office çalışsaydım şu anki çalıştığım işin 10 katı maaş alırdım ama dediğiniz gibi tatil sosyallik gibi durumlar vb
Çok yıpratıcı, kötü demiyorum, ama sabır sabır nereye kadar. İnsan bir yerde diyor bu sorumluluklar başkasında olsun, bana versin 2.5 liramı, yatırsın sigortamı ben en azından akşam vakti insan olduğumu hatırliyayim.
Çoğumuzun borcu var veya para biriktirmesi lazım. Yoksa bu eziyet çekilmez...
her kes bi yerde haklı benim öyküm ise 7/24 çalışma ve dışarı çıksam bile ailemi oraya buraya götürüyorum zaman bulursam bisiklet sürüp kafa toparlıyorum ama evde işe odaklanma olayı yok özellikle sıkılınca bırakabiliyorsun bu benim için çok kötü bi durum kendime hakim olamıyorum ama iş yerinde olsam sanırım bunun tam tersi olurdu iş bitene kadar işimi yapar sonra iş dışında her işi yapardım

) 7/24 dediğimiz olay beni tüketti her zaman çalışmak online olmak çok kafamı yoruyor artı olarak kendi işimi yaptığım için biraz da ondan dolayı bu savurganlık var sanırım tatil günün yok sürekli online olman lazım
Beni En Çok yoranlar ise iş ile alakasız gelip soru soranlar onu bunu yapanlar kesinlikle bu kişiler olmasa günde en az 3x daha efektif çalışırım bana öneri verebilecek var ise bu konuda mesajlarınızı bekliyorum uçak modu vs diceksiniz o da tam bi çözüm değil başka bi yolu olmalı ama ne...
Danışmanlık gibi, bağlanılan işten komisyon karşılığında birileri ile anlaşabilirsin hocam, bu tür kişileri onlara yönlendirirsin, anlaşırlarsa da komisyon ödersin, zaten genelde alıcı olmuyorlar o açıdan pek bir kaybın olmaz.
Ek olarak, 850 hat ve WhatsApp telefonu da etkili bir çözüm de, ikinci telefonun yarattığı bir trafik de olacak, muhtemelen herşeyin ilk telefonunda olduğu için, birşey gerektiğinde ordan oraya aktar, oradan oraya al gibisinden...