Hocam bir makale yazarı olarak size kısmen katılıyorum. Bugüne kadar hiçbir hazır makale yazma sitesine kayıt olarak makale satışı yapmadım fakat bir dijital ajansta çalıştım ve nasıl makaleler yazılıp teslim edildiğini gördüm. Benim makale yazmaya başlamam ise kendi sitemi açmamla olmuştu. Şuan freelance olarak yaptığım bu işin temelinde de kendi sitem için yazdığım makaleler yer alıyor.
Kendimi övmek amacıyla söylemiyorum fakat bir makale yazarken o makalenin sitede paylaşılmış olduğunu ve nasıl bir fayda sağladığını her zaman düşünürüm. Ama işin ajans kısmındakilerin bunu düşündüğünü sanmıyorum. Fakat şöyle bir durum da mevcut, herkes çok iyi bilir ki kaliteli bir makale 1,5TL olamaz. Ben kendimi kanıtlamak adına taban fiyattan satıyorum ancak bir gün 100 kelimeyi 3-5TL'den bile satabilirim. Bunu bilmemin sebebi de bugüne kadar benden makale almış olan herkesin memnun kalması ve makalelerimin hiçbir SEO çalışması gerektirmeden ilk sayfalara düşmesi.
Kısacası makale piyasası bu işi bilen değil, para kazanmak isteyen yaptığı için bu durumda. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır

Edit: Şunu da belirtemeden geçemeyeceğim. "Bel Ağrısı" diye başlık olmaz, "Bel Ağrısı Neden Olur? Nasıl Tedavi Edilir?" diye başlık olur. Buna da çok içerleniyorum