EvilBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dayak yemek isterim ben ya aksiyon olsun hastanede birbirimize falan girelim hemşireleri koruyum isterim ama yine de öneriniz çok cazip teşekkür ederim peki nasıl gittiniz diye sorsam çok mu kafanızı ütülemiş olurum?

Teşekkürler hocam dikkat edeceğiz artık

Hocam gönlümdeki ilk ülke her zaman Kazakistan olmuştur bakma ihtimaliniz var mı?
Benim aklımda okumak yoktu çalışmaya gitmiştim çalıştığım şirket ile üniversite arasında güzel bağlar vardı bana okumak ister-misin diye sordular neden olmasın dedim hem çalıştım hem okudum bana zor gelmedi yatacak yerim sıcak yemeğim ve benimle ilgilenmesi gereken iş verenim vardı dolayısı ile zor olmadı ama bir sürü Türkiye'den gelen öğrenci ile tanıştım onlar zorlanıyorlardı ilk yıl hazırlıkta dil öğrenip sonra derslere başlıyorlardı gerçi buradaki bazı mühendislik fakülteleride ilginizce çok zor olmasa gerek genç insanlarsınız benim için çok rahattı zorlanmadım tek sorun bölümde 33 kişi vardı 3 erkek konuşacak kimsen olmuyordu ve kimseyle kötü olamıyordun olursan konuşacak adam kalmıyor çünkü.