Arkadaşlar merhaba..
Bir süredir araç bakıyorum aşağı yukarı 40-45k bütçem var ancak bu aralıkta baktığım araçların neredeyse hepsi çöp bir çoğunda 4 cam otomatik bile yok hatta bazılarında klima bile yok

hız sabitleyici vs hak getire zaten

Ben bu aracı aldıktan sonra 3-4 yıl değiştirmem vs imkansız minimum bu sürede araç inşallah bende kalacak. Ancak bu kadar para benim için çok büyük ve eğer bu kadar para veriyorsam ben o arabadan birazcık konfor beklerim.. En ufak konfora sahip olmayan arabaları sırf piyasaları var diye almam ki umrumda da değil piyasaları. Gözümü Renault Laguna 2 Privilege araçlar takıldı. Hem fiyatları makul hem de aynı fiyat bandındaki arabalara bakarak yok yok.. 1.6 Benzin Lpg düşünüyorum zaten ama yinede bu araçlar çok yakar mı ya da alıpta başıma bela olur mu merak ediyorum. Satacağım zaman ettiği para ile ilgilenmiyorum kullandığım zaman içinde mümkün olduğunca sorunsuz ve masrafsız olması ile ilgileniyorum. Ayrıca 300 bin km benzin lpg araçlar için de dizel araçlar gibi tehlikeli bir sınır mıdır? Araçlara ilgili arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim çünkü ben bugüne kadar kullanmak dışında araba ile ilgilenmedim lastik patlasa servis çağırırım o derece