ataliemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
crackli eklenti veya tema kullanmaman gerekirdi.
hocam 2 tema da lisanslı eklentilerde kendilerine aitti. kendim kurmadım eklenti ama o temalardan sonra oldu bir görüşme gerçekleştireceğim.
BZC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En kolay yöntem plesk panelli sunucuya taşıyın virüs taratın temizleyin. Ardından pleskin içinde yer alan wordpress tool kit'in önerdiği security ayarlarını tek tıkla yapın kafanız rahat olsun. Bir arkadaşımın çalıştığı firmanın 20 wp sitesine bulaşmıştı ve aylarca kurtulamadılar. Pleskte yer alan imunify antivirüs eklentisi ile kurtulduk.
hostingfirmasını taşımayı düşünüyorum ücretsiz taşıma hizmeti veren firmalar var reseller alacam bu sorun için yüksek ücret ödemek yerine hosting firmasından hosting alarak sorunu çözüme kavuşturmayı düşünüyorum. wp ler çile gibi benim gibilere

Vindicta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, ücretli olarak profesyonel şekilde yardımcı olabilirim. Tüm sunucunuzu, hostinginizi kontrol edebilirim. Varolan virüs tarayıcıları veritabanlarında belli başlı exploitleri, kodları barındırır ve bunlarla eşleşen varsa şüpheli olarak işaretler, çoğu tarayıcı bu konuda eksik kalır. Bu tür virüsler kendilerini kolayca kopyalayabilir ve tekrar edebilir. Siz war3z bir kullanım sağlamasanızda bazı ekentilerde açık bulunmuş olabilir. Sunucu rootlanmış olabilir, bir çok sebebi olabilir. Ayrıca pm kutunuz dolmuş.
hocam şuan mesaj sildim acaba ücretle ilgili pm atabilir misin ?