Evet çözümü bu şekilde sağlayabilirsiniz ancak kiralamadan önce teyit almanızı öneririm. İnode limitini sormayı ihmal etmeyin . Söylediğim gibi ben buna yazılımsal bir çözüm bulamadım tema tasarımı kaynaklı sanırım sizdede 1 resmi 20 farklı boyut da kaydediyor. Buna kodla müdahale ederek sadece 1 farklı boyut kaydetmesini yapabiliyoruz ancak o zamanda temada kullanımları bozuluyor ve asla kullanıma uygun olmuyor.

Çözümler;
  • inode %80 üzerine çıktığında eski aylardaki resimleri silmek ( seo açısından önermem )
  • farklı temaya geçmek
  • Vps,vds sunucularına geçmek ( inode limitsiz olması için teyit alın )
  • Kodsal müdahale ile 1 boyut da ekletmek ( tasarım felaket düzeyde bozuluyor asla önermem )
Farklı çözüm sunabilecek arkadaşlar varsa konu altına yazabilir. ( şahsım olarak çok şeyler denedim tek çözüm olarak yukarıdakiler olmakta )

adasunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çözüm önerisi ve fikrini sunan herkese teşekkür ederim.
Hocam dediğiniz gibi bilişim firmasından wp-content'in listelemesini istedim. aşşağıyada ekledim. upload klasörü çoğunluğu kaplıyor içine girdim images kısmından kaynaklı sorun. Bu limit sorunundan kurtulmak için vps veya vds kiralayıp ona geçsem uygun olur mu acaba yanıtınızı bekliyorum, teşekkürler