merhabalar,
malesef wmz bozumlarında dolar bir tık yukarı gittimi o bozum yapan arkadaşlar diyor ki şuanda bozum yapmıyoruz aşağı indi mi dolar hemen bozum yapıyorlar. Yine öyle bir ana denk gelince sinirlenip webmoney üzerinden direk karta wmz transferi yaptım transfer sonrası şöyle bir uyarı vardı webmoney sitesi panelimde: Hesabınız 1 ila 5 gün arasında kredilendirilecek işleminiz beklemede. Bende 1 hafta bekledim para hesabıma yatmadı webmoney ile görüştüm makbuz dekont veremiyoruz bankanıza ARN kodunu verin paranızı alırsınız diyor. Ziraat şubesi ve müşteri hizmeti ile görüşüyorum ekstrenizde para görünmüyor ARN kodu nedir bilmiyoruz diyor.
Acaba hiç böyle bir durum yaşayan ve parasını alabilen var mı bana yardımcı olacak? Tüm birikimlerimiz uçtu gitti.
185 wmz çekmiştim hesabıma
Son bozumu kuveyttürk banka kartımın numarasını vererek 1 haftada bankaya çektim. Herhengi bir şey ile uğraşmadım, sadece banka kartının numarasını yazdım, dekontu de 2 gün sonra girdiğimde gördüm (belki daha evvel yazdırmıştır). Hesabıma girmesi 1 hafta sürdü. Bozum yapıyorum diyen bazı kişiler kur farkında öyleydi böyleydi derken neredeyse %20 alıyorlar.