teşekkürler kardeşim sağolasın
Enparada 5. 6. Gün para hesabıma yatmıştı. Biraz daha bekleyin yatar bence
valla 3-4 gündür banka ve webmoney arasında yazışmaile gidip geliyorum dönüp dolaşıp aynı cevapları alıyorum onlardan işin gerçeği pek umut kalmadı bende. İnşallah dedğin gibi olur ama onların söylediği süre doldu geçti
ARN Kodu Alıcı referans numarası olarak geçmektedir bankalarda. Çekim talep ettiğiniz İban'a ait hesabı kontrol ettirin.
ARN Üzerinden paranızın gönderilmediğini söylüyor ise banka, Webmoney ile tekrar iletişime geçmenizde fayda bulunmakta.
Komisyonsuz WMZ Al / Sat yapıyoruz üst limitsiz keşke forumda araştırsanız bu işleri yapan kişileri, bu tür muhabbetleri yaşamanızı gerektirecek bir durum söz konusu olmaz.
komisyonsuz yapanolduğunu bilmiyordum bügüne kadar hep komisyonla yapan arakdaşlara yaptırdım sorun olmuyordu bir kaç kez dolar yükselince bozum yapmıyoruz dediklerinde bu son olayım dahil bende kızdım onlara sinirlenip böyle bir işe girdim.
Parayı direk kartın üzerindeki 16 haneli numara ve son kullanma tarihi bilgisi ile talep ettim. Bu wmzden bir gün önce diğer ziraat vadesiz hesabıma aynı yöntem ile 30wmz çekmiştim 2 dk da tl olarak para hesabıma gelmişti şaşırmıştım. Hemde çok kesinti olmadan. Dedim o zaman diğer 185 wmz yide aynı yöntemle alabilirim. Öbür vadesiz hesabıma aynı yöntemle (kartın üzerindeki 16 haneli numara ve son kullanma tarihi bilgisi ile) talep ettim malesef bu duruma düştüm. İki kartım arsında hiçbir fark yok ikisi de aktif olarak kullandığım kartlar aynı banka bide. Anlamadım ne oldu da ilk param 2 dk da hesaba yattı da bu 1 hafta geçti yatmadı.
Malesef banka ARN kodu hakkında bilgizmi yok diyor. Karşı tarafta ARN kodu ile sürekli aynı cevap veriyor bana. Tek umudum bu duruma yakın zamanda düşen ve olayını nasıl çözdüğünü bana anlatması başkada çarem kalmadı.