3 yıl önce işcep ve internet bankacılığım bloke edildi, kartlarım kullanıma kapatıldı. Şube ile görüştüğümde güvenlik amacıyla kapatıldığı, sadece şubeden işlem yapabileceğim söylendi. Bu sürede hesabı hiç kullanmadım, hiçbir eksikliğini de hissetmedim sonuçta onlarca banka var fakat şuan maaş aldığım şirketin İş bankası ile anlaşma yapma durumu var. Maaşımı sadece şubeden alabiliyor olmam büyük sıkıntı olacak, hafta içi full çalışıyorum.

Eğer maaş hesabı olursa bu blokeyi kaldırırlar mı? Aynı sorunu yaşayıp kaldırtabilen oldu mu? Kredi kartı istesem, vadeli hesap açtırıp bir miktar para koysam kaldırırlar mı? Şube müdürü tanıdık bulsak inisiyatif kullanıp kaldırır mı? Aklımda deli sorular

Blokenin tahmini nedeni para gönderdiğim bir hesaptaki sıkıntı, burada aynı şekilde o hesaba para gönderen 5-6 kişiye daha bloke koyuldu.

Yardımcı olan herkese teşekkürler, d0landırıcılık yapmışım gibi bakıyor herkes. Burada hepimiz ticaret yapıyoruz, para gönderip alıyoruz herkesin başına gelebilecek bir durum.