Kazan, kazan tabi kardeşim kazanman itirazımız yok. İnsanların takıldığı nokta post'un başka bir yerden alıntılanmış ve translate edilmiş hissi yaratıyor. Dolayısı ile kazanç tablosu da aynı şekilde şahsına ait değilmiş gibi görünüyor.
Zira şahsına ait olmayan bir postun altına kendi ref koymak insanların duyguları ile oynayıp haksız kazanç hissiyatı doğuruyor.
Eğer kazanç tablosu kendine ait ise bunu ispatlayabilirmisin. Ben Şuan pinterest yapmıyorum. Geçen seneden elimde kalan 5 site 6-7 kasılmış hesabım var. Adsense ile çalışmış ban yemiştim. Siteleri silmediğim için trafik devam ediyor. Eğer ıspatlarsan söz reften kayıt olacağım ve kazanmana destek olacağım. Hatta ilk ay kazancını da istediğin legal bir kuruma bağış yapacağım. Lösev olur Mehmetçik olur hiç fark etmez.
Burada sen ne kadar dürüst isen o kadar kazanamanı canı gönülden isterim.
Fakat buna rağmen bu kazançları ispatlayamaz isen zaten durum ortada. Haksız ref kasmaya çalışıyorsun demektir.
Ak koyun kara koyunu görelim.
Aynen öyle. Öyle bi ref kastım ki, artık köşeyi döndüm. yazmama da ihtiyaç yok.

Ref toplamak yasak mı? Yasak değil diye biliyorum. Ayrıca orda belirtmişim. Ref ile üye olmak isteyen olur. İstemeyen normal olur. Sen keyfine bak