melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cahillerin en kötü özelliğiydi değil mi kendini çok bilgili sanıp buna kendini inandırması birde 😕 hatırladım sadece bu cümleyi . Yazayım dedim . Yarası olan gocunur belki . Boş zaman düşünmeyin üzülürüm ... Mutlaka birşeyler katacaktır bu tartışma size . En azından okuyanlar biraz gülümser halinize . İnsanları tebessüm ettirmek önemli bir husus atlamayın lütfen 🥳
benim yazdıklarımı okuyanlar tebessüm edeceklerdir. Senin yazdıklarını gören webmasterlar, kız arkadaşlarından ayrıldıklarına filan sevineceklerdir emin olabilirsin ibretlik bir modelsin. Durduk yere konuma mesaj atıp mesajlarıma hakaretler ile mesaj atan sonra da vay bana hakaret ediyor diyen bir cahil. Neymiş o konuda eğitim görüyormuş ya sen 1. basamak sınavını geç eğitim hayatında sponsor olalım. Hamingway tavsiye ederim özlü söz filan da bulursun içinde eğlenirsin. Bukowski ağır gelir sana. belki 20 yıl filan beyin anca pişer tabii tek lob durumları. İlaçların üzerine "Ağız yolu ile alınır" diye niye yazarlar merak ederdim. Şehir efsanesi değil gerçekmişsin. çok işim var bak yazıp durma ikimizi de banlasalar da işimize baksak.

Sevgin eydi sevgi emekti... elini tuttum sıcacıktı seninim işte alıp götürsene beni.... Acıklı film bak tam senlik. sen şimdi filmdeki kadir inanır'ı da şikayet etmişsindir. emekli şemsiyesi gibi evde otur 45 yaşında beğenmediğin adama laf yetiştirmeye çalış.. sinirden kudur ve hiç bir şey yapama.. ayyyy ne sinir bozucudur kim bilir. hi hi..