melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha ne kadar hakaret ederek ilerleyebilirsiniz onu merak ediyorum 😉 dediklerim istediğim yere koymuş olacak ki sınırınızı aşıp daha da ileri gittiniz . Güzel . 45 yaşına gelip insanlardan destek dilenmek nasıl bir psikoloji olabilir ki . 2 fakülteye rağmen revaş seviyeniz bu kadar düşükse olmasaydı ne olurdu demeden geçemeyeceğim kusura bakmayın . Bilgi ve deneyim olarak sizden kat ve kat aşagıda olduğumu sanmıyorum ki olabilirim aramızda ki yaş farkı makul ... Ama sanırım 45 ime gelip yaşımı aldığımda bir kadını İffet filminde ki Müjde ye benzetmem . Yada dediklerinde haklı olduğu için bu kadar seviyesizleşerek yerici konuşmam . Ama bunlar size yakışır cümleler . Çünkü sizin gibi insanlar ilk bir kaç cümle içerisinde Erdemli taklidi yapabilir ve sonra ne olduklarını gösterirler . Ben ömrüm yettiğince düşüncemi savunabilirim çünkü bunun okulunu okuyorum ☺ Bu kadar uzatmamın sebebi ise Patronum diye ağzını kapatamayan sizin o açık ağzınızdan içeri ne kadar sinek aldığınızı insanların görmesine vesile olmaktı . Başardığımı düşünüyorum . Utanç verici zihninizle , ahlakınızla ,insanlara yaklaşım tarzınızla bence zaten yeterince BİRŞEY olamamışsınız . Ve sizi şu konuda da uyarayım . Eğer konuşmayı beceremiyorsanız ve zehirli zihninizi kelimelere akıtmaktan kendinizi alıkoyamıyorsanız bu tarz platformlarda diyalog içerisinde bulunmayın . Çünkü burası bir Muz cumhuriyeti değil hukuk devleti . Şimdiden geçmiş olsun 🙏
sen ne tür ilaçlar kullanıyorsun? ettiğin onca hakaret dolu cümleden sonra bir de saygı filan mı bekliyorsun yazık ya seninle aynı ortamda yaşamak zorunda kalan insanlara yazık.

Hukuk'dan bahseden bir cahiliye öğrencisi ettiği hakaretlerin ne tür suçlar olduğunu bilmiyor olması çok acı değil mi? Şimdi burada insanlara iş yaptırmak destek dilenmek oldu öyle mi. Sen de ve diğerleri de konu açınca dilencilik mi yapıyor. yazdıkların ile yaptıkların birbiri ile ilgili bile değil. konu bütünlüğü zaten yok üyesi olduğun platformlara DİLENCİ dediğin için sana kimse bir şey demez şimdi. Vay arkdaş patronmuş iş ilanı açıyor diye bize lakırdı yaparlar. hadi canım hadi kanardan git.. tedavi ettirde gel kendini. yaştan dolayı sosyal güvence vardır şimdi sende ebeveyn durumları bedavacı seni. iyi bak kendine kaybolma