melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek diyeceğim su ☺ Babamda aşagı yukarı sizin yaşlarınızda 3 yaş sizden daha büyük . Ve sayenizde böyle bir babam olduğu için şükür ettim sabah sabah . 45 yaşındaki bir insanın kendini bu kadar kolay gülünç durumuna düşürmesi ne iğrenç gözüküyormuş . Azalmanızın sebebi bariz orta da açıklasam da anlamayacağınız için kendimi yoramayacağım . Bu yaşa kadar böyle gelmişsiniz böyle de giderseniz . Acizliğinizi yücelik olarak , verimsizliğinizi de nitelik olarak görmeye devam edeceksiniz . Belki de bugün kötü gününüzdesinizdir , yada psikolojik sorunlarınız olabilir . Böyle avutalım mı kendimizi ? ☺ Haydi iş başına patronnn burda laf yarısı yapma ciron düşer 😁
evet yaşım 45 senin gibi 80 kişi çalıştı zamanında yanımda çemkirmelerini bilirim. sonra da oturur bana dua ederler. Babanı sevmeyi dene, sende sevgi problemi var. saygısızlık bilgisizlik ne ararsan var. İğrenç görünme konusunda da abartmışsın yine. ne iğrençlikler var büyüyünce onları da görürsün merak etme. Aciz ve niteliksiz olarak gördüğün kişiye çamur atıyorsun niteliksiz değilim 2 tane fakülteyi bitir gel öyle konuş. Ciro kaygım olduğunu nereden çıkardın ben burada bir şey satmıyorum bir tane satış ilanımızı mı gördün. Türkiyede Tek Ticaret Bakanlığı Güven damgalı Eczaneyiz. siteye bir bak lütfen ama hiç bakmıyorsun böyle şeylere. sadece benim 17 tane ilaç patentim var. diyorum sana patronum diye.. şaka sanıyorsun halen

Ben iş görüşmesine gelen insanlar için randevu formunda okumaayı sevdikleri dergileri sorup, bekleme salonunda o dergi ve gazeteleri bulundurmayı ve bunu düşünmeyi insanlık sayıyorum. streslerini atsınlar diye. ayda en az iki kez konsere tiyatroya gidiyoruz, patronun sana başka türlü davranmış olacak ki, herkesi asalak sanıyorsun.