dogaleczane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu platfom çok eskidi. şahsi olarak r10 açıldığı ay üye oldum. sana şaşırtıcı gelen duyduğunda şaşırdığın bilgileri biz nostalji olarak görüyoruz.

"gitmelisin" çap meselesi. çok arzu ediyorsan dene benim için de değişiklik olur. Ahlaki olarak - düşünce yapısı olarak geliştirme konusunda da ödüllerim var biliyormusun. bak iyi hatırlattın kendime kişisel bir site yapayım patronlukyapilir.com gibi bir şey olsun adı orada böyle belgelerimi ödülerimi filan göstereyim , kıskançlıktan çatlasın millet,

Üslub olarak verilen ilan yukarıda duruyor lütfen bir okurmusun? yazabildiğine göre okuyabiliyorsundur da zor değil dene. Ne yazıyor acaba ilanda uslub olarak kırıcı olan söylede cahilliğim azalsın sayende. Benim gibiler sahiden azaldı az olmasalardı, çok daha fazla insana doğru düzgün bilgi ulaştırabilirdik. Fakat az olmak da iyi biliyormusun özel oluyorsun. senin gibi okumadığı konuya duyguları ile cevap yazan homosapienler çok olunca benim gibilerin sevenleri de çoğalıyor. Patronum ya ben işim var şimdi gidip paspas filan yapıcam personelim fırça atıyor sonra... arada uğrar yazarım sen diğer yorumları oku. haydi.. uzun yazma unutursun kısa yaz tamam.. hadi attaaa..
Tek diyeceğim su ☺ Babamda aşagı yukarı sizin yaşlarınızda 3 yaş sizden daha büyük . Ve sayenizde böyle bir babam olduğu için şükür ettim sabah sabah . 45 yaşındaki bir insanın kendini bu kadar kolay gülünç durumuna düşürmesi ne iğrenç gözüküyormuş . Azalmanızın sebebi bariz orta da açıklasam da anlamayacağınız için kendimi yoramayacağım . Bu yaşa kadar böyle gelmişsiniz böyle de giderseniz . Acizliğinizi yücelik olarak , verimsizliğinizi de nitelik olarak görmeye devam edeceksiniz . Belki de bugün kötü gününüzdesinizdir , yada psikolojik sorunlarınız olabilir . Böyle avutalım mı kendimizi ? ☺ Haydi iş başına patronnn burda laf yarısı yapma ciron düşer 😁