melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amcacım ☺ Canım amcacım ☺Şey mi dedin çocukluğunda elini başına koyup ; ilerde az buçuk patron olayım da bir iki vergi öderim ,şu herkesin düzenli vergisini ödeyince verilen ödülü alırsam önüme gelene bununla saldırır başarılı olamasam da başırılı olmuş gibi konuşurum mu dedin . Seninle tatışma yaşayan arkadaşı tanımıyorum . Savunmam içinde tanımam gerekiyor .Ezici üslubunla kimseyi aşağılar gibi konuşamazsın . Ki zaten arkadaşın birinin onu savunmasına pek ihtiyacı yok . Çok güzel anlatmış sorununu . Sen sadece maaşını verdiğin insanlara patronum ( patronunum ) diyebilirsin . 2 ek çıkarınca anlamı değişmiyor gözünü seveyim Türkçenin bu yüzden 😂 bak benim bir dövmeci arkadaşım var . İzmir de hemde sana yakın . Vereyim adresini . Git alnına benim dükkanım var 96 dan beri vergi de ödedim belge aldım üstelik patronum gibi cümle ile Dövme yaptır . Bu kadar yorulmazsın anlatmak için kendini . Nezaketten zarar gelmez kimsede senin ekmeğine muhtaç değil . Şimdi burda istediğin kadar kekelenebilirsin daha fazla muhatap olamayacağımmmmm size ödüllerinizle mutluluklar diliyorummmm 🥰
amanda aman sen yazı yazmayı mı öğrendin...