Belki onlarca defa yazdım bunu forumda denk geldi yine yazayım

ses kayıtları %100 delil niteliğindedir.
Soru: Ses kaydı alırken ses kaydı aldığımı bildirmedim delil sayılmaz mı ? Ve suç mu ??
Cevap : ses kaydını başlatan şahıs eğer telefon üzerinden tek seferlik bir TİCARET başlatmak üzereyse ve söz konusu şahsı tanımıyor , aynı zamanda bu ticareti daha sonradan kanitlayabilecek argümanı yoksa,
kendini malını ve ticaretini garanti altına almak için ses kaydı alır.
Ses kaydını ilgili kolluk kuvvetleri hakim ve savcı ile paylaştı diye kişisel verilerin gizliliğini ihlal etmez.
Kamuya açık birsekilde paylaşırsa o zaman suçtur. Burada taktir yetkisi hakimdedir. Örnek dava merak eden varsa numaralarıyla ve kararlarıyla sunarım.
Özetle : elektronik ortamda yaptığınız ticareti karşı tarafa ister bildirmiş olun ister bildirmemis olun yinede ses kaydı alın. Sadece Bu kaydı 3. Kişilere servis etmeyin. Hukuki sıkıntı çıkarsa sadece ilgili savcılık ile paylaşın.
Ses kaydı dışındakiler geçerli olur hocam ses kaydı yasak diye biliyorum. Ama görüşme kayıtlarını ssleri paylaşabilirsiniz
Merhaba hocam, ses kaydı varsa elinizde telefon operatörleri gibi konuşmayı kaydettiğinizi önceden belirtmeden ses kaydı aldıysanız kullanamıyorsunuz. Kullanamamakla birlikte özel hayatın gizliliği gibi konularla başınız ağrıyor. Bu yüzden karşı taraf kurumsalda olsa bireyselde olsa siz kaydedin bende kaydediyorum diye bildiriyorum ben, şüphem varsa
Bunun dışında dekont, ekran görüntüsü, diğer görsel içerikler, belgeler(PDF, docx vs.) aklıma gelenler bunlar. Davaniz hakliysa başarılar dilerim.