Ben yazıların hepsini okudum arkadaşı tanımam etmem ref konusundada belirtmiş isteyen olur isteyen olmaz . İkincisi bilgiler sağdan ve ya dolaylı kendisi yazmış insanları yanıltacak gizli saklı bilgide değil adam kazanç tablosu atmış. Siz bilmezmisiniz adamın cebindeki paranın hesabınımı tutacağız ? ister kazanır ister kazanmaz bulmuştur bir kategori pintereste ne katagoriler var az tıkla çok para kazandıran mekup 1000 kişi gelse alacağın tık sayısı 50yi geçmez bazı katogoriler var 1 tıka 5 dolar alırsın konu bu değil esas konu bu adamın üzerine neden bu kadar gidiliyor .???
Ben kendi adıma konuşayım o tablonun fake olduğunu düşünüyorum bu yüzden gidiyorum üstüne. Ne derdimiz olacak adamla. Milleti kandırıp ileride kendince kazanç sağlamaya kalkmasın derdim bu. O tablo Adsense olsaydı hiçbir şey demezdim ama o tablo Adsterra. Ama değerler Adsense değerlerinden daha iyi. Siz inanabilirsiniz ama ben inanmam. Nitekim önceki mesajlarda Adsterra yı uzun bir süre denemiş başka biri yazmış 10 da 1 i bu kazançların diye verdiği para.
Kanıt istedim Anydesk istedim hiçbirini atmadı. Sizce neden?
Şikayet et o zaman. Boşuna debeleniyorsun
Neyi edeyim tam olarak söyleyin edeyim. Geçen neden Anydesk atmadınız kendine başka alana bul dediniz?