Merhaba
E ticaret şirketimize site kurdurmak istiyoruz. Elimizdeki tedarikçlerim xml linklerinide entegre edebilecek bir arkadaş olursa bizim için daha iyi olur Arayüz tasarımını kendim yapmak istiyorum aslında bir bilgilendirme , sürecin işleyişi reklam vb gibi giderler hakkında ufak bir fiyat arıyorum diyebilirim önümüzdeki aya veya bir sonraki ay için kafamıza yatarsa oluşturmak istiyoruz.
Merhabalar
Sıfırdan anladıgım kadarı ila yazdırıcaksınız sistemi. Uzun sürecektir acıkcası en başta belirtmek isterim. Birde illa php mi olsun dersiniz veya dili koderemi bırakırsınız bilmem ama hazır olan sistemler bile(ücretliler) 3bin 4bin gibi mevlalar buluyor sizin en az 5bin ila 10bin arasında kendi tahminimce değişecektir tabi +/- fazlada olsa azda olsa oynar belki ama genede tabikide piyasa araştırması bu şekilde yapmanız ortalama bir rakam size cıkaracaktır.
Üsteki rakam sadece eticaret sistemi için sonra extra reklam bütçesi ila google - facebook - instagram gibi yerlere reklam verip (tabi tercih sizin hit yükaek sitelerede bunların yanında verebilirsiniz reklamı) sonrada işe/müşteriye odaklanma olacaktır.
Tabi burda önemli hususlardan biride post olayı 1 banka ile anlaşıp sanal post yerine paytr gibi büyük firma ila ödeme almanız sizi her uğraştan kurtaracak ve bircok banka kartından ödeme almanızı kolaylaştıracaktır. Tabi işlem başı komisyonu olacağından belkide size cazip gelmeye bilir ama genede fikrimizi bu konudada iletmek istedim.
Saygılarımızla (Asp Koderiz)