TheYoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
Başarmak gerekli bazen mücadele vermek gerekli.
Ekim ortalarına kadar 200.000 TL çevirmem lazım bir şekilde kredi hariç temin etmem gerekli.
Bu süre zarfı içerisinde bu konunun aktif kalmasını deneyeceğim yarın itibari ile neler yapabilirim neler yapacağız.
Hangi şartlar ile hangi koşullar ile bu parayı temin edeceğiz nasıl yollar çizeceğiz hangi kapılardan geçeceğiz göreceğiz.
200.000 TL için yarın sabah 9:00'da başlıyoruz bizi neler bekliyor neler ile karşılacağız günde kaç para kazanacağız neler yapacağım herşeyi tek tek yazacağım.

Umarım ALLAH güç verir umarım kendime güvenim boşa çıkmaz umarım gerekli paraya kısa sürede kavuşurum diyorum ve bundan sonra ki günler
Günde ne kazandık nasıl kazandık ne sattık bu parayı kazandık burada belirteceğim.
Sadece dua edin olurmu bu yolda beni yanlız bırakmayın büyük para değil kazanması kolay para lakin corono nedeni ile piyasayı biliyorsunuz
Hele ki eminönü piyasası tamamen bitik siftah yapmadığımız günler oluyor..

Bu konuyu buraya açma sebebim ise.
Daha önce kafamda kurup kurup aklıma ters birşey geliyor hemen kurduğum hayal düşüncem çöp oluyor belki bu konunun bana etkisi ve faydası olur
Sizlerin desteği ile hırs yapıp bu parayı bulduktan sonra neler yapacağımızı yine sizler ile paylaşacağım ))

vira bismillah
İnşallah hedeflediğin şekilde yaparsın hocam.

Bana silver üyeliğimi sen hediye etmiştin hocam, bende sana bir iş hediye edeyim(hosting) Sadece firma, sunucu ve lisansları hallet hocam gerisi bende