Merhaba,
Biraz geleceğe yönelik yatırım yapmak için youtube to pinterest yapmaya karar verdim. Şu an proje ve planlama aşamasında... Sistem tamıyla özgün olacak... yani içerikleri doğrudan ben üreteceğim.
2015 yılında açmış olduğum ve atıl duran youtube kanalım ile 2016 yılında açmış olduğum pinterest hesabımı birleştiriyorum.
Yani iki ayrı sosyal medyayı bir arada kullanacağım.
Aklımdaki planda youtube kanalının bir tür eğitim ve motivasyon konsepti ile oluşturacağım.Türkçe ve ingilizce içerikler olacak. Doğal olarak anlamıştırsınız ki pinterest tarafı ingilizce olacak.
Proje ve planlama aşamasında olduğum için istesem de çok detay veremiyorum.
Neden böyle bir şey yaptığımı zaten kanalda anlatacağım. Öyle çook profesyonel olacak değil.. Adım adım... yavaş yavaş... amatörden profesyonelliğe... Özgün çalışmak oldukça zordur.. içerikleri hazırlamak, planlamaları yapmak v.b. çok emek ister. Bu yüzden hemen para kazanmaya başlayayım diye bir derdim yok. Paradan daha çok kazanacağım bazı şeylerin olacağını düşünüyorum.
Pinterest hesabımı kısmen temizledim... Bana özel panolar kaldı, spama dair olanları sildim.
Her ikisini de burada paylaşıyorum. Kanalımda 0 abone ve 0 video var. Göreceğiniz üzere çook yolum var.
Pinterest orjinal içerik üretenlere doğru kayıyorsa bizde küçükten de olsa yerimizi almamız lazım... belli mi olur ileride belki buradan para bile kazanabilirim.
Edit.
Bu kadar açık ve net yazmamın sebebi, biraz hobi biraz eğlence... para kazanmayı şuan için düşünmüyorum zaten. Uzun zamandır pinteresti kullanıyordum. Şimdi normal kullanıcı gibi kullanmaya karar verdim.
Sık kullanılanlara ekle... 1 yıl sonra nerelerdeyim bakalım.