2013 - 1.2 Vti Active 208 kullanıyorum. Seri, motoru canlı şehir içi çok kolay kullanılan bir araç. Donanım olarakta çok tatmin edici. Gidişi, yol tutuşu gayet yeterli. Tek sıkıntısı kapı fitilleri benim aracın, rüzgarlık taktım 120 - 130'la rüzgarlıksız giderseniz içeri rüzgar sesi alıyor. Rüzgarlık takınca o sorun epey kesiliyor. Şuan mevcut durumda piyasasına göre oldukça güzel bir araç kesinlikle tavsiye ederim. Motor yönünden asla sorun yaşamazsın

düşük km bir araç bulup alabilirsin.
Teşekkürler hocam. Daha önce bu marka hiç kullanmadım ancak şu dönemde 100 bin bandında baktığım otomatik araçlar arasında çok fazla karşılaştığım için ilgim kaydı. Sürekli arıza çıkarma durumu oluyor mu? Veya şu açıdan memnun değilim dediğiniz bir durumu. Kime pevgeot desem alma diyor, burada direkt kullanan birisinin olması benim için daha iyi.
2015 öncesi otomatik şanzuman genellikle sıkıntılı oluyor. (100bin km üstünde) şanzumanına özellikle baktırıp o şekilde alın.
Tüplü araçlar pek yakmıyor.
Teşekkürler hocam. Pevgeot 208 için mi söylediniz, genel anlamda mı bahsettiniz?