Çok paralar alınıyor be hocam. Düğündü nişandı iç çekimdi dış çekimdi yeni doğumdu diye diye milyarlar ödeniyor.. Neyse, sitemimi sizin konunuz üzerinden yapmayayım, başarılar sizlere.
Hocam inanın arkada yılların vermiş olduğu bir tecrübe var ışık bilgisi teknik bilgi iletişim bilgisi var, ekipmanlardan söz etmiyorum bile benim kullandığım lens bindiğim arabadan pahalı. iş öncesi var iş anı var iş sonrası var editi var var da var. Bu arada insanların anılarına sahip çıkıyorsunuz, bir tamirci eşyanızı tamir edemezse götürür yeniden yaptırırsınız ama bir fotoğrafçı bir anı çekemezse bulanık çekerse veya çekti fotoğrafları kaybetti geri dönüşü kesinlikle yok büyük bir sorumluluk söz konusu. Ben 2 senedir kendi dükkanımda iş yapıyorum bir çekmece harddiskim var 10-15 senedir yapanları siz düşünün. Ucuza yapılır mı yapılır ama 5 liraya 50 liralık fotoğraf beklenmezse istediğiniz fiyattan fotoğraf çektirebilirsiniz. Fotoğraf işi biraz zevk işi ve dediğim gibi ucuza yapan da her zaman var tercih sizin takdirinize kalmış. Saygı ve sevgilerimle sayın hocam. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.