Hayalinizdeki projeleri gerçeğe dönüştürmek için tek yapmanız bizimle iletişime geçmeniz.
Projelerinizi tamamladıktan sonra sizlere destek olmaya devam ediyoruz.
Herhangi bir problemde hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz.
- PHP alt yapısına sahip yazılımlarınızın hatalarını düzeltebilir ve yeni özellik ekleyebilirim.
- Sıfırdan size özel proje yazılımları yapabilirim.
- Script kurulumlarınızı yapabilirim
- Sanal Pos kurulumu ( PayTR,iyzico,Shopier, Shopinext, Moka vb) yapabilirim.
- SMS Entegrasyonu yapabilirim.(NetGSM,MasGsm, ileti merkezi, vb.)
- Web sitelerinizi yedeklerek hosting/resellerinize taşıyabilirim.
~ NASIL ÇALIŞIYORUM;- Yapılacak olan iş veya projelerinizi detaylı şekilde anlatın.
- Fiyat ve Süre işlemlerim için öncelikle sizi dinleyip projenizi ve elimdeki iş durumun yoğunluğuna göre süre sağlayacağım.
- Yazılım Projelerinizde önden ödemenin yarısını (%50) , Diğer yarısını projelerinizin revize işlemlerini tamamlayıp teslim ettiğim vakit alıyorum.
~ ÇALIŞMA ŞARTLARIM;- Anlaşılmış olan bir projede başlamadan önce ödemeyip sana toplu olarak iş sonunda gönderim diyen kişilerle asla çalışmıyorum.
- Önce Saygı ! Saygısız kişilerle çalışmıyorum ve Mesajlarına cevap sağlamıyorum.
- Bir projeyi yaptırınca (Parasını ödeyip) Bu kişiyi satın aldım gibi konuşmalar yapan ve tavır sergileyenler.
- Çalıntı, W*REZ Yazılım veya Kopyalayıp şunu değiştireyimde anlamasın diyenlerle!
~NASIL DESTEK SAĞLIYORUM ?- Yazılım bittikten sonra kurulumunu yapıp tam çalışır şekilde teslim ediyorum. Yapmış olduğum projelerinizi tamamladıktan sonra çalışır vaziyette teslim ediyorum.
- Tarafımdan " 0 " Sıfırdan yapılan işlemler için 4 AY Ücretsiz Teknik Destek Veriyorum. (Sistemde Oluşan Hatalar, BUG, Sürüm Güncelleme, Sunucu Kaynaklı Vs.)
- Proje bittikten sonra ücretsiz hizmetinizden yararlanıp > Şunu ekletebilirmiyim gibi işlemler ek ücrete tabiidir.
- Whatsapp & Telegram üzerinden günün çoğu zaman ulaşabilirsiniz
⭐ Özel Temalarınızı PHP-PDO ve Ajax sistemi ile istediğiniz gibi sağlayabilirim.
Benimle,
WhatsApp-
Telegram -
Skype Üzerinden daha hızlı ulaşabilirsiniz.

WhatsApp QR Kodu okutarak ulaşım sağlayabilirsiniz.
İŞ ALIMI : AÇIK
Dün yaptığımızın işin üstüne bugün bir iş daha çıkardı gerçekten A kalite. 5-6 aydır tanıyorum, üzerine PHP ci görmedim henüz ++++++++++ kalite olarak kefili benim arkadaşın
Kaliteli Güvenli Hizmet. Kesinlikle Sırtınızı yaslayın. İşinin Ehli bir arkadaş. Fazlası var eksiği yok diyebilirim. Nadir bulunabilecek bir yazılımcı arkadaş.
İşinde başarılı, gayet titiz ve temiz çalışıyor gerçekten herkese tavsiye ederim.. Başarılar
Ufak bi düzenleme yaptırıldı. Hayırlı satışlar.
PHP işi verildi, ve güzel iş çıkardı kendi işi gibi yaptı eline sağlık.
işinde oldukça başarılı ve ilgili bir arkadaşımız. isteklerimin çok üstünde işlem gerçekleştirdi. kendisine çok teşekkür ediyorum
Hızlıca kodu düzenledi teşekkür ederim
Özel Çalışma yaptırıldı. İşinde başarılı, gayet titiz ve temiz çalışıyor, 1 günde istedigim yazılımı teslim edebildi tşkler.
tema ve mobil tema düzenleme için anlaşıldı, hızlıca yaptı.. Eline emeğine sağlık üstad. Umarım uzun zaman çalışma fırsatımız olur.
Opencart teması üzerinde hataları giderme işimizi verdik. Layıkıyla yaptı. Teşekkür ederim.
pazar günü çok acil psd to css işi yaptırıldı. çok iyi şekilde ilgilendi , çok yardımcı oldu ve iş ahlakına bayıldım. kesinlikle değerlendirilmeli....
Website pagespeed değerleri arttırıldı ++ Başarılı ve yardımsever.
oylamadan uygun fiyata yaptı sağ olsun siz sadece işi anlatın gerisinde sorun olmayacaktır (yeniden ellerine sağlık) bir daha çalıma dileklerimle...
Verdiğimiz işi kendi işi gibi yaptı eline sağlık, Hizli Teslim