Benzerini yaşadım. Extra ethernet kartı ile çözdüm hiç sorun yaşamıyorum. Muhtemelen board ethernet giriş sıkıntılı bende anlamamıştım ki servisim aynı zamanda. Chip hariç her tarafını kontrol ettim. Güncelleme vs. Ama olmadı extra kart ile çözdüm
Çok teşekkür ederim hocam. Bende ethernet kartı deneme düşüncesindeydim, şimdi gidip alacağım.
Merhaba,
Wifi kartında problem olabilir. İşletim sistemi değiştir. Bilgisayar özellikliklerin düşükse windows7 gibi sistemini yormayacak bir sistem yükle. Ekstra olarak yükledikten sonra bir driver programı ile tüm driverlarının yüklü olduğunu kontrol et bilgisayarın markası belliyse sitesinden tek tek driverlarını yükle. Değilse de hazır bir driverbosst tarzı program ile yüklersin. Mavi ekran genelde ram problemlerinden kaynaklanıyor bunları yapmadan önce ramini değiştir 2.el veya başka bir arkadaşından temin edip deneyebilirsin.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Konuda iki farklı işletim sistemi denediğimi belirtmiştim. Ubuntuda zaten driver ihtiyacı olmuyor çoğu parça için.
Bilgisayarın özellikleri ise;
i3 işlemci
6gb ram
2.8gb 256bit ekran kartı
eskiz olarak bunlar.