Konunun kitlenmesi için istek gönderiyorum, bir insan hayatı sözkonusu, gerekli yerler zaten arandı. Belki bir yardımı olur boş oturmaktansa forumda yardım isteyeyim dedim bu konularda hiçbir bilgim yok .ama çoğu kişi garip bir şekilde konuyu dalgaya aldı. Garip gerçekten, yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.
Telefon numarasından tespit edilmiyor öu acaba
Kişinin yaşadığı bölge biliniyorsa, ilgili ekran görüntülerini iletirseniz yardımcı olabilirim.
Buraya yazana kadar polisi arasan kardeşim benimmm
Tanıdık polis olunca bulunacak mı ki hocam
Nasıl hızlandıracaksınız? Hiçbir polis bu şekilde harekete geçmez, sanmıyorum.
Arkadaş hızlandırmak istiyor ama yorum yapanların %90'ı sadece yavaşlatma görevini üstlenmiş. :/
Ya kardeşim benim ne dalgası diyosun kız intaar edicek diyosun polisi aradık sonuç yok diyosun forumdanmı kurtarıcaklar dikkat et konuşma tabirine lütfen bence sen dalga geçiyosun şuan.
Emliyet müdürlüğüne git zaman kaybetme
Malesef polis tek başına bir şey yapamaz.
Tekrar tekrar 155'i arayın tek çare budur.
Troll olabilir mi? Yani intihar edicek bir kişi wp grubuna ben intihar ediyorum yazmaz hocam. Yanlış anlamayın..
Kızın adı soyadı belli mi?
hocam çok behzat ç izliyorsunuz 155'in yapamadığını normal memur nasıl yapsın
Açıkçası bana biraz saçma geldi intihar edecek kişi neden WhatsApptan bildirsin ki gerçekse de inşallah yapmaz öyle bişey
Ad soyad belliyse polis ikamet adresinden vs. bulur, forumdaki arkadaşlara yüklenmene gerek yok r10 emniyet müdürlüğü değil