Thecrack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spesifik seylere kesin sonuclar vermem yanlis olur, simdilik hobi olarak yazilimla ugrasiyorum. R10 da da pekala komisyon vermeden tek bir kategori altinda satis yapabiliyorlar. Buradaki uye havuzu cok daha genis, bazen hic ihtiyaci/gerekli donanimi olmayan birisi bile ilerisi icin alabiliyor. Yani burada potansiyel daha cok. Genellikle insanlar bir site ile daha fazla seye ulasma derdinde.

Ornegin instagramdaki story ve filtre ilk olarak Snapchat te vardi. Instagram ordaki ozellikleri alip kendisine ekledi. Bu sefer de snapchat kullanicilarinin cogu instagrama gecti. Neden? Cunku hem resim paylasabiliyorum hem de snapchat in ozellikleri burada da var. "Neden gir cik yaparak zaman kaybedeyim ayrica snapchatte olmayan arkadaslarim da var" dediler. Ben boyle yorumluyorum.

Simdi siz bana gore diyorsunuz ki instagramda herkes story paylasiyor, her insan gunde 4-5 hikaye atiyor bunun icin ayri uygulama yapalim mi? Dedigim gibi artik insanlar ayri ayri seylere degil bir seyde cok fonksiyona bakiyor ayni r10 gibi.
yine planlar suya çok genel düşünüyorsunuz baya iyi ya bu düşünmediğim şeyler hep sizden geliyor yine iptal ediyoruz