Yok hocam neden yanlis anlayim. Lakin ben demek istedigimi kisaca aciklayim; Araba mevzusu ile baslayayim. Yapilacak olan arabanin fiyati gene bize 200 bin tlden asagi olmayacak bilmem farkindamisiniz. Bunu alabilicek kac tane insam var cevrenizde? Yol mevzusuna gelelim. Tabiki onemli. Ama bu yollari devlet yaparken sirf sizin ve benim omuzlarimiza vergiler ile binerek deilde birseyler ureterek yapsaydi tmm derdim. Birileri bizi kiskaniyor lafini zaten biliyosunuzdur. Madem bizi kiskaniyorlar neden gecinemiyoruz?. Neden herkes ikinci bir is pesinde. Madem aldiginiz maas yetiyor neden forumda ticaret kovaliyoruz aile butcemize katkida bulunmak icin. Bir evde neden herkes calismak zorunda. Uc cocuk yap derken bu insanlar nasil gecinecek. Bir cocugun masrafi aylik nerdeyse 800 tl. benim anlatmak istediklerim bunlardi. Yorumunuz icin tsk ederim.
Ben sizi çok iyi anlıyorum hocam kendi kendimize zor yetiyoruz her şey pahalı, hayat pahalı, Avrupa gibi rahat içinde değiliz ama birçok şey yapıldı. Bu hükümet döneminde birçok hükümetin yapmadığı atılımları yaptı, kendimiz birçok şeyi üretmeye başladık. Ama işte bir arpa boyu yol alamıyoruz öyle güzel bir ülkeyiz ki her şey yetişiyor, yüzlerce medeniyete evsahipliği yapmış bir ülkenin bu durumda olması açıkçası çok acınası bir durum. Bir avrupalıya verin bu ülkeyi 10 senede cennete çevirir.