Tabut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Derde bak ne güzel dert allah keşke bizede nasip etse böyle dert

Tabikide x6 youtubeden izlediğim kadarıyla
Güzel kardeşim şimdi şahsi algılama bir kaç arkadaş daha böyle yazmış lakin bilmeden yorum yapmak çok kolay...

Öncelikle kimse bulunduğu yere kolay gelmiyor kolay gelse zaten düşünme derdi olmaz birini alır geçer sonra sıkılır diğerini alır konumuz o değil ayrıca ben bunu konuyu dert diye açmadım fikir alışverişi için açtım yoksa dert olayı cok farklı benim de bir dünya derdim var bir kaçı muhtemelen sende olsa hayata küseceğin seviye de dertler...

Maalesef ki mutlu olunan şeyler artınca aynı şekilde dertler de artıyor eskiden 100 tl vereceğim var diye dertlenirken sonra 10.000 vereceğim var diye dertlendim sonra 100.000 oldu o kısacası hayatta her şey orantılı umarım bir gün bunun farkına varırsın..

Eskiden meganeye binecek durumum yoktu sonra ferrariye binecek durumum oldu şimdi ise yanından dahi geçemem hayat böyle inişli çıkışlı yapacak bir şey yok.
Basit bir örnek vermek gerekirse türkiye de ki bir çok emekçi kardeşim maalesef şartlar yüzünden bir ömürde 200.000 TL gibi bir rakamı biriktiremiyor ben ise 1 gece içinde o rakamda bir para kaybettim bunun gibi bir çok olay yaşadım maalesef yarının ne getireceği en azından türkiye gibi bir ülkede hiç bir şekilde belli değil o yüzden varken kullanma taraftarıyım

TheYoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
Bıraktığım link üzerinden araçlara bakabilirsin dilediğin zaman gel hem araca bakarsın ALAMASAN BİLE TEST ETTİRİRİM.

https://autostore.sahibinden.com/
Aklımda bulunsun hocam en kötü bir müsait olduğunuz da çayınızı içmeye uğrarım teşekkür ederim teklifiniz için.

veyselislm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ortalama bütçe verirseniz farklı suvlar önerebilirim ben olsam xclere bakardım xc60 olabilir mesela bütçe yeterse xc90
farklı araçlar düşünmüyorum maalesef mercedes GLE ve G serisi hariç beğenmiyorum onun dışında audi desek cok yaşlı işi geliyor gözüme geride ise dediğim iki araç kalıyor.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evoque alma içi çok dar suv a göre. kaç model bakıyorsun o önemli? ikinci el mi alacaksın o önemli.

porsche 2. elde çok fazla sorunlu arabası var. x6 ise sorun bulamazsın.
İkinci el düşünüyorum 2011 2012 model vs. hocam bütçem maalesef sıfırlarına el vermiyor.